Min ledighet i lägenhet



Jävla Övikshem!
nu när man äntligen är ledig så kan jag fortfarande inte göra de där grejerna jag vill göra. För det första så tänkte jag ju ta en lång sovmorgon. Men det får man tydligen inte bestämma själv. För kl 08.00 på morgonen så kommer Övikshem på ofrivilligt besök. De håller just nu på att fixa nånting uppe på taket där det krävs borrning. Och nu snackar jag inte om en liten handborr som vem som helst har hemma. Den här borren kan skära genom betong! Och eftersom vi har äran att bo högst upp så låter detta något fruktansvärt. Ett öronbedövande oljud som kan spräcka även de starkaste trumhinnorna. Det borde vara olagligt att få borra så tidigt på morgonen. Det är ju trots allt höstlov. Sedan så skulle jag ju även tvätta. Men eftersom vi på Valla får dela på en tvättstuga på jag vet inte hur många lägenheter så är det ju i princip omöjligt att hitta en tid som passar. Man lever ju i ett jävla kollektiv här. Flytta inte hit. Så någon tvättid har jag inte fått än. Sedan hade jag ju också tänkt fixa lite grejer på datorn. Betala räkningar, beställa diverse saker och även skriva här på bloggen. Men eftersom Övikshems kontakter inte har blivit bytta sedan 1970-talet så sjunger de minst sagt på sista refrängen nu. Det är numera en evig chansning att sätta på datorn. Usch vad jag är less nu..man vaknade ju minst sagt på fel sida sängen imorse tack vare Övikshem. Jag ska stämma dem jävlarna!! vilket skitbolag.

Jag känner att jag behöver gå ut och få lite frisk luft och komma på bättre humör just nu. Vi hörs! :P

A free man (but not Morgan)




Nu är jag till slut ledig från jobbet på obestämd tid (även om det inte skulle förvåna mig om de skulle ringa mig till veckan). Så nu har jag möjlighet att göra alla de där sakerna som jag inte kunde när jag jobbade. Så vad står det då för trevliga saker på schemat för imorgon? Självklart börjar jag dagen med en lååång sovmorgon, åååhh vad jag ska njuta :D oj va jag ska skryta om det här för mamma som börjar kl 7 imorgon bitti mohaha! Åter till schemat. Vilka spännande och intressanta saker ska jag då fylla min dag med imorgon? jo, först ska jag diska bort all jävla disk som jag dumt nog lämnat kvar under ett par dagar (som vanligt), sen hade jag tänkt tvätta alla kläder med brorsan. Vi har ju inte tvättat på nästan en månad nu så det börjar bli dags, speciellt när högen med tvätt är högre än en själv. Sen hade jag tänkt städa rummet..brorsan får jag tvinga med. Jag ska faan inte städa hans halva av rummet! ;) Rummet är fyllt med illaluktande srumpor och träningskläder (inte mina träningskläder, vad tror ni om mig egentligen?) Sen ligger det ju ett ozonlager av damm (hoppas det är damm iaf) och virvlar i luften. Golvet är även fint dekorerat med gamla pet-flaskor, godispåsar, tidningar och såklart tallrikarna från när man åt middag på rummet från förra veckan. Nu ska man bara se till att hitta dammsugaren imorgon. Ni som brukar dammsuga, var brukar man ha dammsugaren? hittar den inte :P Men iaf, schemat imorgon blir alltså tvätta, städa, diska. Jag vet att ni är avundsjuka pengastinna arbetsmyror! :D  

Vuxenklubben



När vet man egentligen när man blivit vuxen? vad kategoriserar en vuxen egentligen? är det åldern som avgör? så när jag fyller 18 år eller fyller "systembolag" så följer det också med ett medlemsskap i Vuxenklubben. Är det så det funkar?
Eller är det en viss summa av sakerna här nedanför man måste gjort,har eller kan? Eller sitter det helt enkelt i huvudet? Någon som har en bra förklaring får gärna kommentera!

Gått:

Skola: -check
Gymnasium: -check
Högskola/Universitet:

Har:

Pojk/flickvän:
Sambo:
Fru:
Barn:

Eget rum:
Egen lägenhet:
Eget hus:
Körkort:
Jobb: -check (halvt)

Kan:

Laga mat:
Tvätta: -check (halvt)
Betala räkningar: -check


Finns det mer saker du kan komma på som ska vara med? kommentera!

Willys-familjen!



Jag kanske har nämnt att jag jobbar på Willys förut men det tåls att sägas flera gånger eftersom det är en sån fantastisk butik :P Det är en ära att jobba där (nåja) och man har ett leende på läpparna varje morgon när man går dit (om man inte börjar kl 6 vill säga). "Vi är starka tillsammans" är ett av Willys kärnvärden och det får mig ju såklart att tänka på Willys fantastiska personal. Varje dag är som en fest med dem. Ibland är även helgerna en fest har jag märkt under den senaste tiden ^^. Willys medarbetare är unika på deras egna underbara sätt och sidor/delar de visar ;) . Det är personalen som gör jobbet sägs det ju och det måste jag hålla med om :D Givetvis kan man inte gilla alla men en del förgyller ju verkligen vardagen. Ni vet vilka ni är!

(ha översikt med att jag kanske överdriver en del i stundens hetta :P )

Titanic



Jag erkänner! Titanic är kanske den bästa film jag sett...otroligt men sant. Om ni inte sett den gör det! Om ni redan sett den så se den en gång till. Gillade ni inte den första gången ni såg den så se den om och om igen tills du gillar den ;)

Vilken är eran favoritfilm? kommentera gärna!

The Elton for John



Are you ready for love?
- Yes, I am!

Det är inne med bandy



Ja, så är det! Nu är det dags att ta fram klubborna ur garaget, källaren eller var ni nu förvarat dem under sommarmånaderna. För nu smäller det  :) I dag var det dags för första träningspasset för säsongen. Laget har jag döpt till Willys viljor och vi spelar såklart i röda färger (precis som alla andra bra lag av rang). Träningarna utövas i den lilla men ack så charmiga Skärpeskolan onsdagar kl 21. I dag stod 7 fullvuxna män redo att ge järnet, nåja 6 ½ kanske man ska säga..så stor är jag inte ;) Planens yta var inte till vår fördel..40 kvm är inte mycket att hurra för. Men med vilja så går det och vilja är väl nyckelordet i vår verksamhet. Har man det kan man gå långt...eller åtminstone slå något Korpen-lag i div 14 :P Träningen gick alldeles lysande och trots planens ringa storlek så var man lika svettig som Göran Persson när han spelar minigolf när man gick in i duschen efteråt. Visserligen så kan något korsband ha gått av på nån av pensionärerna men det är ju inte hela världen. Det är ju bara att tejpa extra hårt nästa träning. Fast nästa gång får nån ta med sig en trasa eller nåt pga allt blod som stänkte ner hela golvet så det inte ser ut som Kinas flagga efter nästa träning också. Sen att lagledaren våran lagt läkarsprit i vattenflaskorna gav inte den effekt han ville tror jag. Hälften av oss tappade omdömet totalt och den andra hälften tappade synen istället. Vilken syn det måste ha varit. Synd bara att jag var en av dem som tappade synen annars hade jag nog garvat riktigt ordentligt. För av vad jag har hört så hade en av lagkamraterna mina spelat in en video på toaletten. Vad kul man kan ha med en innebandyklubba, lite vaselin och kylarspray :D  Tänk Jan Huokko. Ser redan fram emot nästa träning och hoppas bara att det blir lika mysigt då. Har ni lust att vara med då så kontakta mig på 08-702 00 90. Peace!

Beroende på vadå?



Jag skulle nog kunna säga att precis alla människor i hela världen är beroende av något. Mer eller mindre allvarligt men ändå. Något litet har nog alla. Jag vet inte om beroende är något dåligt. Självklart så är det ju inte bra att ha som vana att röka ett paket cigg om dagen men om man tex är beroende av att borsta tänderna varje dag så är det väl inget fel i det? ;)
Jag sticker inte under stolen med att jag är beroende. Ja, kanske inte så allvarligt som de som knarkar typ men ändå. Jag måste i princip dricka nån form av läsk ibland. Man kan inte motstå suget helt enkelt. Det är ju inte så att jag går omkring i cirklar och skakar eller funderar på att skära mig i armarna om jag inte skulle få det men jag skulle nog bli jäkligt jobbig om jag inte fick det. Som tur är har jag inte blivit utsatt för den situationen än men jag skulle kunna tänka mig att jag hade blivit grinig. Så det blir ingen Expedition Robinson för min del! ;)  Visst kan jag hålla mig utan läsk i några månader om jag vill (har testat) men jag faller ändå tillbaka till slut pga den otroligt dåliga och banala tanken som ständigt dyker upp i mitt huvud: Varför inte liksom? så enkelt kan det vara att börja igen. Helt utan grupptryck också för den delen. För vi vet väl alla hur lätt det är att falla för grupptrycket? de finns nog mycket saker ni inte skulle gjort om ni inte blivit utsatt för det. Det behöver inte heller vara dåligt alla gånger. Men om man gör någonting endast för grupptryckets skull och inte ens det lilla ynka procent av egen vilja så kan det sluta illa och morgonen efter kan man vakna upp fylld av ånger. Grupptryck och beroende är inte att leka med även om det kan vara ofarligt. Men varför är vi människor beroende? någon som har ett bra svar..eller rättare sagt ett svar?

Kanske är det så enkelt att vi människor är beroende av att alltid vara beroende av något, att vi är skapade så..men vad vet jag?...en simpel tonåring från Stockholm.

God Jul på er allihop! :D



Tänkte att jag skulle vara först i år ;)

Höjden av lathet



Såg på MTV i går och som vanligt så visade kändisarna vad de hade i kylskåpet..men nu var det en sak som den här tjejen hade som jag aldrig hört talas om förut, nämligen kantfritt bröd! hur lat får man vara egentligen?. Vem köper en sån sak egentligen? inte konstigt att 65 % av alla i USA är överviktiga när de inte ens orkar skära bort kanterna själv på mackorna om man nu ens behöver det. Så äckliga är ju inte kanterna. Okej med färdigskivad ost men det här var över gränsen.

Empty street



Ena dan är den andra lik
så är livet i Örnsköldsvik
Så vännerna drar
ingen vill stanna kvar
Vilken jävla tragik!

Det verkar som de flesta inte har lust att bo kvar i den här så kallade hålan..folk de flyttar både till höger och vänster, några gör lumpen och vissa studerar på annat håll. Vad är det för fel på den här stan? Örnsköldsvik blev ju faktiskt Årets stadskärna i år! så nånting bra med den här stan måste det ju finnas :P

Thats why



En del kanske undrar varför inte jag skriver om vad jag gör på dagarna utan bara lägger ut massa random saker. Anledningen till det är att min blogg då skulle förvandlas till den mest tråkiga och enformiga bloggen någonsin. Jag menar, jag stiger upp kl 7 varje morgon, äter frukost osv, går till jobbet som jag börjar kl 8, där är jag till kl 5, sen går jag hem och äter middag, kollar mejlen o surfar lite, ser på Tv, sen är man så trött så man går och lägger sig. Kul va? tänk er nu att detta är vad ni hade fått läsa om 5 av 7 dagar i veckan här på bloggen :D Tror mitt besökssnitt skulle minska rätt drastiskt eller vad tror ni? Så därför fortsätter jag nog även på samma bana även i fortsättningen. Eller vad tycker ni?

Waste of time



Högst upp på min önskelista just nu: En diskmaskin!

Diska är ju så tråkigt. Det känns som slöseri med tid när man står där och slamrar med glasen och tallrikarna. Inte för att jag skulle gjort något viktigare i stället  men i alla fall. Jag hade förmodligen sett på Tv, suttit framför datorn eller sovit annars men det är ju åtminstone kul eller skönt att göra. Att diska kan vara avslappnande ibland om man har mp3:n med sig men i de allra flesta fall är det bara jobbigt. Speciellt om det är ett helt berg som står och väntar på en. Då gör man hellre andra roligare och onödigare saker först. Som jag gör nu till exempel. Bloggar, fastän jag djupt nere i mitt inre vet att jag måste diska. Men diska är ju så tråkigt (har jag sagt det förut?) 

Men men..mitt samvete säger mig att jag måste gå och ta tag i det hela..."A man's got to do, what a man's got to do" som man säger :P Om jag är en man låter jag dock vara osagt men diska det ska jag :D Godnatt på er!

Vad ska du bli när du blir stor?




Vad ska du bli när du blir stor?
den frågan har man fått sedan man var en liten parvel och precis hade lärt sig att prata. Frågan fortsatte sedan att ställas med jämna mellanrum genom åren. När mormor kom på besök, när man fyllde år, när man besökte syokonsulenten osv. Trots detta så har jag fortfarande inte funnit svaret. Som liten kunde man ju fantisera ihop något åtminstone, man ville bli polis, fotbollsproffs eller rockstjärna osv. Men ju äldre man blir desto mer realistisk blir man. Allt det där man drömde om när man var liten har närmast blivit en utopi. Nu sitter man här, 19 år fyllda och funderar på  vad man vill göra av med sitt liv. Det enda man kommer fram till är vad man inte vill hålla på med och att det är ett jäkligt svårt beslut att bestämma över. Tur att det är jag själv som får bestämma över min egen framtid åtminstone, och inte någon annan.

Lite att göra? svar ja


hjärndöd?

Nu sitter man här igen...helt hjärndöd..funderar på om jag ska skriva ett inlägg i dag. Jag tänker att det är väl lika bra men lika snabbt som den tanken slår mig så ändrar jag mig också, är det verkligen värt det? För hellre inget inlägg en ett totalt meningslöst inlägg som lägger sig som ett svart får på sidan och svärtar ner bloggens rykte. Det lilla goda rykte som bloggen kanske har kvar om man har tur. Allt för att läsarna ska få sin dagliga dos Puggelin. Mesigt men sant. En blogg som uppdateras alltför sällan faller snabbt bort i glömska. Detta har jag märkt efter egna erfarenheter. Till slut orkar man helt enkelt inte kolla in personens blogg, man blir så besviken om han/hon inte ansträngt sig ens litegrann. En bild kan man ju i alla fall lägga upp. Visa att man lever. Även om inläggen inte behöver bestå av 142 rader om hans/hennes arbetsdag, kärleksproblem, tv-tittande osv så kan man ju åtminstone göra något, det behöver inte ens vara intressant eller kul.

Så nu pendlar tankarna fram och tillbaka, ska jag verkligen göra det? vad har jag att förlora? vågar jag? det värsta som kan hända är att jag förlorar någon läsare som tycker det hela är så patetiskt att man ens funderar över detta. Den personen måste vara helt störd i huvudet sitter han/hon och tänker. Ska jag vara ärlig så är detta precis vad jag skulle tänka om en person skrev precis samma sak som jag själv nu uppenbarligen gjort eftersom inlägget är publicerat. Men eftersom det nu är jag, betyder det att jag verkligen är patetisk och störd i huvudet? Svår fråga, jag har lite svårt att bestämma mig. Jag låter den frågan vara obesvarad så länge. Får se om jag kommer svara på den i något framtida inlägg. Jag lämnar en "CLIFFHANGER" som man säger ;) men tills dess...God natt på er gott folk!

Kram



En kram jah, det är väl en fantastisk uppfinning? en billig sådan också. För jag menar, en kram har alla råd med att ge bort. En kram tar bara en kort sekund men kan ändå kännas en lång tid efteråt. En kram kan ge så mycket. Den kan ge tröst, värme och en sån där skön känsla i magen, if you know what I mean :D. Nu talar jag inte om en kram som man nästan har blivit tvingad att ge. Som till exempel den där stela kramen du måste ge fröken innan varje sommarlov ;) Jag talar om den där kramen du ger för att du verkligen vill, den som betyder något. Kramen till din mamma för att hon är världens bästa, till Tomten för att han har givit dig den där julklappen du önskat dig så länge eller till din käresta för att han/hon är så underbar helt enkelt. Den kramen. Den slår det mesta.  

50-öringen



Finns det något mer onödigt? vad ska man med den till? förr i tiden, dvs när man var liten så kunde man i alla fall köpa ett tuggummi för den. Vad är meningen med att ha kvar den nu? Nu tycker säkert många att man ska ha den kvar för om vi tog bort den så skulle 1-kronan ta över platsen som Sveriges mest onödiga mynt. Det kanske är sant men då kan vi ta bort 1-kronan också..för det enda man använder den till är väl för att betala i parkeringsautomater och tuggummi-automater. Jag tycker nästan vi kan ta bort alla mynt och sedlar för den delen också. Låt alla betala med kort. Jag ser inte syftet med att ha pengar förutom att det är säkrare. För med kort så kan man bli lurad och de kan dra kortet två ggr. Men å andra sidan kan nån komma och slå ner dig också om du har pengarna på dig. Så kort vinner ändå den matchen. För jag blir hellre lurad än nerslagen :P Sen hur ofta händer det att man blir lurad? det har inte hänt mig eller någon jag känner så vitt jag vet. Inte här i Sverige iaf. Sen är ju kort mycket enklare att använda och tar inte så stor plats. Sen slipper man det här med tvättade pengar. Känns som att det är lite svårare att "tvätta" kort. Så bort med alla pengar nu...fast nu kommer ju frågan: Hur ska man nu singla slant?

Fyllesnack




Såg i tidningen i dag att Google hade lanserat en ny funktion som man kan installera på sin mejl, nämligen alkolåsfunktionen. Nu kan man inte längre skriva oönskade och ogenomtänkta fyllesnacksmejl längre. Om man inte klarar att lösa några mattetal innan förstås. För att komma in på sin mejl med funktionen på så var man tvungen att lösa några mattetal innan på en viss tid. Klarar man inte det så är man portad därifrån. Funktionen börjar mellan kl 22-04 på fredag och lördagsnätter . Vilken perfekt funktion. Precis vad jag behövde. Nämen seriöst..är detta ett tidigt april-skämt? det var det löjligaste jag har hört på länge. Vem faan har såna problem att han skickar fyllemejl på datorn så han måste installera detta? vet du någon så kontakta mig. Och speciellt på datorn också...okej om det var på telefonen så man inte kan skicka sms, man har ju hört en del som fått vissa konstiga sms på morgonkvisten till lördagen ^^ , och man har ju inte blivit skonad själv heller direkt. Man kanske skulle uppfinna det också..eller vad tycker ni?
 

Markligt



Jaa, visst är han söt? nämen. Vad är det med denne man som gör att folk älskar honom? har inte riktigt förstått mig på det än. Är det för att han pratar som de i Mumindalen? är det för att han är bög och är ihop med Jonas Gardell? Eller är det för hans engagemang och varma hjärta som gör att hjärtat bultar ett extra slag när folk ser honom? Eller har jag missförstått allting..folk kanske inte ens gillar honom? men då är frågan varför han får vara med i alla dessa program och galor på Tv:n. Är han kanske programchefernas gullegris eller finns han med i rutan bara för att bögkvoten och invandrarkvoten måste fyllas? låter jag trångsynt och patetisk? perfekt..då har jag lyckats ;)

Dessa galor jah, han är eller har ju varit med i alla möjliga galor som någonsin funnits på Tv. Allt från Melodifestivalen till alla dessa Världens barn-galor. Det är ju kul för han att han lyckats vara med där men kan han inte hitta på något nytt nu? Eller är leda galor det enda han kan? Jag börjar bli lite less nu. Kan han inte göra ett vettigt program för en gångs skull. Inte för att galor inte är vettiga och anordnas för en god sak men de är ju inte direkt underhållande..de har en tendens att bli rätt tråkiga i längden. Speciellt eftersom de hålls så ofta. Så Mark, gå upp till cheferna på Svt eller vilken kanal du än är på och be dem ge dig ett riktigt program..annars så kan du lika gärna sluta med Tv. O&O

Changes




Jag vill göra förändringar i mitt liv. Det är en sak som är säker. Däremot är jag inte säker på vilka de förändringarna ska bli, jag vet bara att jag vill att det ska hända nåt. Nånting nytt, annorlunda och spännande. Det behöver inte vara något stort eller märkvärdigt, bara det märks. Men jag känner mig lite som den där ungen som fågelmamman ska knuffa ner från trädet för första gången, bara det att jag inte har någon fågelmamma. Det jag vill säga är väl att jag har svårt för att våga testa nya saker och behöver en fågelmamma som tar det det steget åt mig och drar ned mig i fallet. Men sen kan ju inte vem som helst vara den där fågelmamman. Jag måste kunna lita på den personen så att det inte blir ett platt fall rakt ner i marken. Mesigt? jag vet! Komplicerat? absolut!

Dessa förändringar skulle kunna vara lite vad som helst..bara det gör att man känner sig lite mer levande. Nu så är livet rätt bra iofs men jag känner ändå att det är något som fattas. Att flytta hemifrån skulle kunna vara en grej men då krävs det nog ett fast jobb eller att man flyttar ihop med en kompis eller något för att ha råd med det överhuvudtaget.  Att resa utomlands är ett annat alternativ jag tänkt på. Jag har ju faktiskt råd med det..iaf en normallång semester till ett normalt (dvs någorlunda billigt) land. Men att resa själv har jag ingen lust med riktigt. Alltid dessa MEN. Jag borde sluta tänka så och bara fara i väg men det är svårt att bryta ett invant mönster även om jag tar små steg hela tiden. Jag vågar testa mer och mer än jag gjorde för bara ett halvår sen men jag har inte släppt alla spärrar riktigt. Vilket kanske är bra..det skulle ju inte vara jag då...eller skulle de det? det nog bäst att göra saker i sitt eget tempo, det har ju gått hyfsat hitills åtminstone även om det inte gått perfekt. Men för vem har allt gått perfekt?

Det blåser en vind, en förändringens vind. Och det är bara att hoppas att jag får följa med....

Hassan, släng dig i väggen!



HAHAHAHAHA!! det var längesen jag skrattade så mycket. Detta telefonsamtal är bara så jäkla underbart :D

(obs, man behöver behärska det engelska språket något sånär för att förstå) :D

Regnet det bara öser ner



Nu har det regnat konstant sen jag gick upp i dag. Det fullkomligt öser ner. Men inte blir jag ledsen för det. Det är ju söndag. Det är ju inte så att jag hade planerat att gå ut i dag ändå. Om det nångång ska regna så är söndag i de allra flesta fall den perfekta dagen för det. En typisk slappardag. Man känner sig seg oavsett om det är pga det tråkiga vädret, pga de glas vin man tog i går eller pga att söndag är en dag då det absolut inte händer någonting. Inte i denna stad iaf. Det är en dag att sitta framför tv:n och se gamla vhs-filmer man sparat på sig från när man var liten, det är en dag att tvätta alla kläder man lagt på hög på golvet från veckan, det är en dag att diska bort alla tallrikar, glas och bestick man lämnat kvar från festen eller tacosmiddagen man hade i går. Det är en dag man kan sova bort utan att känna skuld. Det är en dag att ladda batterierna inför en ny arbets/skolvecka. Söndagar är inte så dumma ändå om man tänker efter...

Fuck kanelbullen!



Alltså undra hur många som har skrivit nåt med kanelbullen i dag i sin blogg? jag tänker inte vara sämre eller inte göra som alla andra..man vill ju inte vara mobbad. Kanelbullens dag var det jah, ännu en helt meningslös dag som Barnens dag, Mors/Fars dag, Semledagen. En dag som skapats helt i kommersiellt syfte. Så alla bagare i landet ska ha råd att ta ut en julbonus. Som om Semledagen inte var nog! snikna klåpare är vad de är! Snart kommer ju Halloween också..en tradition "vi" har anammat från det fantastiska USA. Med "vi" menar jag Svensk handel. Ännu ett knep för att locka folk att köpa fula masker, sunkigt godis och meningslösa maskerraddräkter. Men det verkar ju funka och locka framförallt familjer med barn, eller bara dom om jag tänker efter. En annan dag som inte verkar ha nått lika stor framgång är Trafiknykterhetens dag. Vet folk att den finns? jag visste det inte förrän de nämnde den på nyheterna för nån vecka sedan. Och då har jag ändå rätt bra koll på det här med tanke på att jag har anhöriga som är med i IOGT-NTO. Men den dagen verkar folk knappt bry sig om. Jag funderar på att starta en dag jag med. Kanske Onykterhetens dag? en dag då alla kan supa sig redlösa och helt släppa alla spärrar. Fri sprit åt alla. Ett Sverige i kaos alltså. Det kanske vore nåt och det skulle definitivt locka den stora massan. Vilken toppenidé alltså. Den satsar vi på. Ska nog ringa Reinfeldt på måndag morgon och höra vad han har att säga om saken. Han verkar vara en skön kille. Synd bara att Persson inte var kvar som statsminister för då kunde ju hans fru fixa spriten..men men man kan ju inte få allt.

Nån annan som har ett förslag på en dag som vi borde införa?     


WTF!!!




När jag satt i fikarummet i dag på lunchen så satte jag nästan maten i halsen när en tjej på jobbet helt plötsligt brast ut spermakräm! efter att jag hämtat mig från chocken så kollade jag lite närmare på vad det var hon satt och läste. Det var tydligen en artikel i Expressen om vad som låg bakom Carolina Gynnings fina och släta hy. Expressen hade följt med henne på en behandling med spermakräm som hon alltså gjort helt frivilligt. Kladdigt värre! och inte var det gratis heller, hon hade fått punga ut med hela 1000 kr! för en sån där behandling. Men hon sa att det var värt det eftersom hennes hud kändes lika len som en baby efteråt. Tjejer alltså...voi voi voi! eller ska jag säga dumma blonda dokusåpakändisar?

Hoppas detta inte blir en ny trend...vad kommer härnäst månntro? flensost på tub att ha på frukostmackan?


Tjuvlyssnat

Rubriktävling 3

Läste lite inlägg från sidan http://www.tjuvlyssnat.se/ där det står en hel del roliga saker om pinsamma saker folk gjort och sagt. Fastnade för den här som jag tyckte var lite kul, kanske för att jag jobbar i matbutik.


Damen som fick korgen

En dam i 75-årsåldern står länge vid kundvagnarna och verkar inte förstå hur det fungerar.
Till slut går hon fram till en kassörska och ber om hjälp.
Damen: - Det står att man ska lägga i fem kronor. Jag har lagt i en, men det ryms inte fler och jag har fyra kvar.

Kolla gärna in sidan så kanske ni hittar något ni gillar!


RSS 2.0