Personalparty



I går var det P-fest på Brux med Willys-familjen. Det var gratis mat,dricka och underhållning (nåja, The Refreshments var där). Kvällen började väl inte så bra kan man väl säga, först så hade man ju vart på MoDo-matchen och där blev det förlust (som vanligt) och när jag väl var på Brux så blev man ju mobbad något så fruktansvärt. För att citera mina 4 senaste sms så stod det så här: Du är så lös och härlig William, Lös och värdelös, Lös och talanglös, Svikare!

Uppförsbacke direkt..och vad gör man när man känner sig nere? jo dricker såklart. Fram till bardisken i trängseln och lilla jag ska försöka beställa nåt..det gick sådär. Efter middagen och lite kallprat så började folk röra på sig och lätta upp sinnena litegrann..I wonder why? Avskedshyllning till Björn och lite dans senare så vart det efterfest hos den alltid så pålitliga partymakern Jussi-pussi. De flesta ur personalen hängde på, om än något omtöcknade (även undertecknad). Trots att vi var där i ett par timmar så hade några inte fått nog..det blev en sväng till Kajsa också. I hennes städade lägenhet bjöds det på vampyr-sprit och guld-öl. Få förunnat. Själv var man på väg att slockna så jag passade på att gå hem efter att ha varit vaken i 23 timmar (hade jobbat innan), det fick räcka.

Får väl avsluta med att säga att jag hade det superkul, hoppas på en till P-fest inom kort. Fortsättning följer...


Sunday not a fun day


i'm lazy, accept it or run

Sunday, bloody sunday. En typisk söndag har det varit i dag. Sovmorgon till 12, frukost framför Tv:n till en massa skitserier..fastnade i "The City", vilken jäkla smörja. Sen slappat framför datorn och fixat med grejer jag inte orkat göra under veckan. Återhämtat mig så att säga. Varit lite snuvig..eller rättare sagt så har jag varit snuvig då jag varit utomhus så jag har hållt mig inomhus precis hela dagen. Frisk luft my ass.

Letar med ljus och lykta efter stora tavlor som kan täcka mina stora vita väggar här hemma i mitt enda rum.

Undrar vart mina dammsugarpåsar tagit vägen..har inte kunnat dammsuga här sen jag flyttade hit och det märks kan jag säga. Undrar fortfarande var mitt kök är också...

Bye mates

Tjolahopp



Att skriva blogg är svårt. Att skriva blogg på beordran är svårare. Har tills nu inte förstått vilken press Blondinbella & Co har haft på sig. Lider med dem, vilket jäkla tufft liv de har. Finns det nån fond man kan sätta in pengar på?

Gott folk, jag tvättade i helgen. Har inte förstått hur spännande det egentligen är att tvätta. Jag menar, få stoppa in saker i nåt hål och sedan få se vätskorna smälta samman i live-sändning. Vilken grej! Söndagsunderhållning på högsta nivå. Hur som helst. Eftersom jag ej har varken tvättstuga eller tvättmaskin i min kära bostad så fick jag bege mig upp till det svarta hålet (valhalla). Slängde in 2 maskiner och efter att en dryg timme gått så hängde jag upp dessa kläder i ett torkskåp, det var i alla fall vad jag trodde just då. När jag gick ner i tvättstugan för sista gången för att hämta mina nya torkade kläder så visade det sig att torkskåpet nu var ombyggt till en omvänd dammsugare. Den sprutade ut ludd så dammråttorna blev rädda. Ett fint lager av strösockerdamm hade lagt sig på mina nytvättade jeans,t-shirts etc. Fint dekorerad med bollar av skräp. Dagen hade tills nu varit perfekt (nåja, en skaplig söndag) men nu släpptes helvetet löst. Mordor eller Katlagrottan hade varit trevliga alternativ till att vara på just då. Besinningslöst sparkade jag sönder fläkten och och ställde den på golvet som en pall. Av tvättlinorna bildade jag en snara...jag var beredd på att göra DET! Jo, du läste rätt. Jag tänkte hänga det satans jävla fittskåpet!! jag tog i alla fall ett djupt andetag innan en bild retfullt kom tillbaka om och om igen på näthinnan. Det finns redan så mycket ont på denna jord, det finns redan så mycket ont på denna jord!. Så jag tog lite vett till mig och tog ett glas vatten och borstade av mina kläder så gott det gick och lämnade tvättstugan med ett litet leende. Plötsligt händer det liksom...

Som en vind




En fråga till alla ni meteorologer därute: hur kan det komma sig att man kan cykla i motvind både till och från jobbet sex dagar i rad? nu menar jag inte någon lätt bris utan jag menar mer den här monstervinden som gör att man får trampa järnet - i nedförsbackarna!


Hösten har kommit på allvar..sommaren tynar bort lika snabbt som man hinner säga Anna Anka. Jag menar, i dag när man satt i fikarummet på jobbet så vobblade markiserna utanför medan ett hårt, sylvasst hagelregn smattrade ner på asfalten nedanför. Vilket härligt väder vi har, synd bara att jag inte hittar varken långkalsongerna eller broddarna.


Har skaffat mig en ny kompis sen senast också. Väldigt trevlig och fin måste jag säga. Han sitter på mycket information, skvaller och sport. En sak till, han är svart också.Men jag är inte den som är fördomsfull eller är rädd för att ta nya kontakter oavsett färg eller form. Han gillar också att knyta kontakter, nåja..han gillar kontakter i alla fall.Hans namn är LG LH3000, lite lustigt namn kanske ni tänker men ni har väl hört talas om R2-D2?

 


RSS 2.0