Men jag är inte bitter..



Lite sämre uppdatering igen..har jobbat 8 dagar i rad nämligen men var ledig i helgen iaf. Och då pallade jag ju inte att skriva (heller). Lite depp nu när sommaren är över rent officiellt. Men jag antar att man får trösta sig med att vi inventerade i dag. Inte varje dag man får jobba kl 09.00-22.00! Sen att man börjar kl 07.00 i morgon är ju minst lika kul det. Och som en liten bonus på allt detta så jobbar jag hela helgen och totalt 12 dagar i rad. Livet är underbart just nu!

Jag suger för fullt



Dammsuger alltså..vad trodde ni?

Då har man städat för kanske tredje gången i år, skitkul. Denna gång med skurning av golv också (passade ju bra med tanke på att det kom en skur utomhus). Det har jag nog inte gjort på fem år säkert. Förutom på jobbet då. Där får man ju göra det minst en gång i månaden. Jävla kunder!

Kom att tänka på Electrolux slogan de hade för sina dammsugare när de skulle lanseras utomlands. Tanken var ju god och den sitter efter första gången man läser den men försäljningen gick nog inte så bra kan jag tänka mig: Nothing sucks like an Electrolux :D


Det är sinnesjukt hur trött man kan vara redan vid 10-11 tiden på kvällen. Jag menar, jag är ju en ung man i mina bästa år och vill gå och lägga mig redan? Mormor är ju fasen uppe längre. Jobb är nånting man göra bör, men den också rygg och hälsa förstör tills man till slut dör. 

Tror jag börjar bli sjuk också. Jag har en chipspåse här hemma men den ligger orörd! Jag lovar. + att jag har 3 kakor från Subway här nånstans men de ligger bara där och smular sönder. Däremot så dricker jag juice för fulla muggar...!?

Snälla nån, hjälp mig...

 

Dagens länktips



Har du haft en tuff dag på jobbet, i skolan eller helt generellt. Tvivlar du på dig själv? Kolla in denna film så mår du kanske lite bättre efter det.

LOVE..

Man eller kvinna?



Det har ju talats enormt mycket om denna friidrottare det senaste dygnet. Sedan hon tog guld på 800 meter har inte snacket varit om hennes fantastiska prestation utan om hennes kön. Är hon egentligen en man? Jag väljer att inte lägga mig i denna debatt. Däremot undrar jag om inte denna lilla pojke egentligen är en flicka?



Känner mig riktigt kluven :/

Me go bananaz




Köpte nyss två bananer på Hemköp för 10 kronor...och jag som trodde de var billiga..det var dyr topping till mina frukostflingor.

Är det bara jag som fortfarande tror att dessa bananfodral man kan köpa på diverse ställen är ett april-skämt? Vem använder dem?...seriöst! Jag börjar tappa tron på mänskligheten. Idén är ju lika smart som skumgummi-hjälmen.

Var ligger landet där man böjer bananerna?

Banan heter inte guleböj i Norge..den heter likadant där. Tråkigt men sant. Btw..om ni åker till Norge nångång (förmodligen är ni smartare än så men iaf) så betyder bärs bajs och tös är en prostituerad där.

Är det någon fler än jag som undrat om en banan är en grönsak eller frukt? Här får du svaret: Banankontakt

Vet inte om det där hjälpte..jag blev bara mer förvirrad :O Tur man inte ska bli botaniker iaf.

Bananarama!


Ångest



Har du någongång känt ångest för att du står och speglar dig för länge varje dag?

Har du någongång känt ångest för att du köpt på dig för mycket onödiga grejer när du varit på stan?

Har du någongång känt ångest för att du svikit en vän som ställt upp för dig i ur och skur?

Har du någongång känt ångest över att du har ångest så mycket?

Har du någongång känt ångest för att du tränar för lite?

Isåfall, tråkigt för er...det har inte jag ;P

Lalalalalala...

What?



Kan någon förklara för mig varför Tv400 visar Big Brother årgång 2003 på kvällarna? Ett program som tidigare gick på Kanal 5..ett helt annat Tv-bolag. Jag ser en bild framför mig att programchefen på Tv400 sitter med en bunt med sedlar och tänker: Nu har jag 100 000 kvar av budgeten i min hand för detta år och ett program fattas, vad göra? Han surfar in på kopatvprogram.se och bläddrar på listan över alla program till salu. Vänner? Waay to expensive Xena krigarprinsessan? För dyr den med Rederiet? Icke sa Nicke Baren (årgången där Meral klipper en julgran): Nope, tror vi måste skippa den också Big Brother 2003: Hmm..intressant, tror vi kör på denna. På så vis har jag tillgång till hur många Tv-timmar som helst + att jag och frugan har råd att åka till Rhodos i vinter, trycker på köp. Nämen ser man på, köp nu och du får alla årgångar som någonsin gått med BB på köpet, Hallelujah!

Så nu sitter man här igen fastklistrad, precis som för 6 år sen då det begav sig. Micke,Linda,Danne,Larssa och Kajsa is back och min hjärna is gone.

Whats new?




Sjuuukt längesen jag skrev här, jag vet. Men har man semester och jobb så har man. I dag var jag ledig i alla fall. Sen ska jag ju jobba 8 dagar i rad så jag passar på att skriva lite nu. Att en månad kan gå så snabbt hörrni! :P

Litegrann har ju hänt sen sist. 3 veckor i ett soligt Stockholm är inte fy skam. För att inte göra er uttråkade (förstår att mitt Sthlms-snack tröttar ut er, jag blir till och med trött på det) så kan jag väl säga att det var riktigt kul därnere. Fick bättra på brännan litegrann ;) Det behövdes så sjukt mycket. Var riktigt utarbetad kände jag de sista veckorna. Ska nog ta mer uppehåll framöver.

Som några av er redan vet så har man gått och skaffat sig en lägenhet. En liten etta på 40 kvadrat mitt i stan. ÄNTLIGEN! :D Ännu ett steg mot vuxenlivet. Allting blev klart till 100 % i måndags då kontrakten skrevs. Lägenheten ser inte mycket ut för världen men det är alltid en början. Får nycklarna till lägenheten den 15:e September. En sen men dock efterlängtad födelsedagspresent. Så nu är man ute efter en skön soffa och ett matbord med mera. Känns som ett besök på IKEA vore på sin plats.
 
Sista veckan också i lägenheten i stan (som jag lånat senaste månaden), så nästa söndag får man flytta hem och bo där några veckor innan man flyttar till min lya.

Vi höres gott folk..ska handla :D


RSS 2.0