HEM-ska bekymmer




Då har man gått och blivit med lägenhet den senaste veckan. Känns riktigt gött faktiskt. Första lägenheten är ju lite speciell. Den ser inte mycket ut för världen men ack så viktig. Tog ledigt hela veckan för att hinna med allting och inte behöva stressa. Någon stress har jag heller inte haft men allting har inte hunnits med dock :P Det är mer jobb än man kan tro, och mer pengar går åt också :( Men det får det vara värt. Något besök på IKEA har jag tyvärr inte gjort. Men det kommer troligtvis i veckan. Just nu är lägenheten lite tom. Matbord,soffbord,tv-bänk och någon garderob hade behövts känner jag. Sängen och soffan är i alla fall på plats. Tv:n kommer kanske redan i morgon. Just nu ser det lite rörigt ut, men Rom byggdes ju inte på en dag heller, eller hur är det man säger? :)

Sen tycker jag kuddar är svindyra! Åkte på Jysk i dag och de kuddar jag ville ha kostade 2 för 450 spänn :O Hade förstått om det var Åhléns men Jysk? voi voi voi. Så tror ni det blev några kuddar? - I helvete heller! trams

Sen förstår jag inte varför de har slutat sälja kuddöverdrag..nu måste man köpa kudden också även fast man har kuddar hemma. 

Nu vet ni iaf hur läget är..och vad jag pysslat med de senaste dagarna. I morrn är det måndag, dvs ny arbetsvecka. Känner mig riktigt taggad :D

Ciao! 


10 + 10 =




Det brukar ju sägas att det är insidan som räknas, synd bara att jag aldrig har varit riktigt bra på matte överhuvudtaget.

Oumbärlig -> umbärlig? jajamen..det ordet ska jag använda mer.

Nä ni gubbar, nu är det slut på mina 12 jobbardagar i sträck..det sa bara svisch! (nåja). Passande nog är det min födelsedag i morgon/ i dag. Så just nu njuter jag av mina sista timmar som tonåring...jag föddes ju faktiskt på kvällen :P Känns riktigt tragiskt, vill inte växa upp...har Apoteket såna där krumelur-piller i storpack?

Twenty fucking years and more to come. Vad tusan har jag presterat i mitt liv hittills? Känns som jag har en hel del kvar på listan i alla fall.

Så blir det ett besök på Systembolaget i morgon då? Nej, varför skulle jag? Har jag klarat mig därifrån i 20 år så ska jag nog kunna klara mig ett tag till. Jag satsar på importerad tysk sprit som vanligt.

Hej svejs!

RSS 2.0