Tvätt - på mitt sätt = inte ett rätt :(




Har nyss kommit hem efter nästan 6 timmars tvättning! Planen var ju först att tvätta 3 timmar men det ville tydligen inte tvättstugan. Först strejkade den ena av de två tvättmaskinerna, jag märkte det när jag kom tillbaka för att tömma dem. Så det var bara att starta om den och vänta en timme till. Sen skulle jag centrifugera kläderna. Centrifugen klarade dock sig inte på egen hand utan man behövde hålla i den med ett fast grepp för att den inte skulle skaka sönder. Tunnan i centrifugen levde ett eget liv och hade förmodligen diagnosen svår epilepsi. Sedan hängde jag in tvätten i torkskåpen som vägrade fungera som de skulle. De blåste endast ut en sval kall bris (nej, jag hade inte ställt in den på vädring).

Eftersom att alla dessa problem drog över på tiden så kunde jag sedan inte torktumla kläderna för att de stängdes av kl. 21. Så det var bara hem och hänga upp alla kläderna på galgar och hitta en plats för dem i min lilla etta, det är inte lätt ska ni veta. Så nu sitter jag här och skriver ett blogginlägg om saken helt slut. Jag gillar inte att tvätta och tvättmaskinerna gillar inte mig, ingen kärlek där inte. Hade nog fan gått snabbare och handtvätta skiten..suck!

Men men..imorrn har man ju inventeringen att se fram emot på självaste sista april. Som grädde på moset så får man stänga butiken. Sweet!

Försöker komma på mer saker som gör att ni ska tycka synd om mig men detta får nog räcka för i dag. Vill ju spara lite till nästkommande inlägg också :)

På återseende..

RSS 2.0