Y-buss del 2



Ja, jag vet. Jag har blivit sjuukt dåligt på att uppdatera här. Har en del orsaker att skylla på dock: 1. jag har varit i Stockholm under midsommar 2. Vädret! 3. Jag är förkyld och trött (sov 15 timmar bara i natt) 4. Jag har ett jobb 5. Jag har ett liv...okej då..de 4 första räknas iaf!

Hur som helst så har jag ju varit i Stockholm som sagt. Och Stockholm = BUSS. Så därför tänkte jag berätta lite om min bussresa ner.

Det första busschauffören sa till oss passagerare när vi skulle kliva ombord var att detta var en ersättningsbuss. Som om vi inte skulle märka det! För ersättningsbuss är = mindre modern, mindre platser, oskönare stolar, man kan inte fälla ut sätet i mittgången så man får mer plats, ingen radio (jo, man kunde ju faktiskt höra busschaufförens medtagna radio om man satt långt fram, hoppas bara ni gillar Vikingarnas kramgoa låtar 16 då), ingen dvd, ingen fläkt, ingenting bra faktiskt..joo det fanns ju faktiskt spy-påsar..antar att de fanns där bara för att folk skulle kunna spy på den dåliga kvalitén och servicen som fanns på bussen.

När vi kom fram till Härnösand så visade det sig att bussen var överbokad..YEY! Chauffören fick huvudbry och jag tror tamejtusan han ringde till varenda kollega i länet och frågade vad han skulle göra, tog en jävla tid. Till slut lyckades han hitta en till buss som skulle neröver i Sundsvall så de som gick på i Härnösand fick sitta på golvet. När vi kom fram till Timrå möttes man av stora skyltar som det stod vägbygge på. Så vi fick oss en liten tur i inlandet genom Timrå city (ÅK DIT! vettja) och baksidan av Birsta.

Eftersom det var matuppehåll på bussen så stannade vi ju såklart i bussarnas heliga Mecka: Tönnebro!
Där informerar ju chaufförn såklart innan vi stiger av att man endast kommer vara här i 30 min och inte en sekund mer så se till att ni är på bussen då han far igen. Självklart är det ändå någon/några personer som inte är på plats när vi ska fara igen. Denna gång var det någon bärplockarfamilj (?) från Thailand. Och inte nog med det. Tönnebro verkar inte bara vara bussarnas Mecka utan även myggornas Mecka. För när vi satte oss på bussen igen så kryllade bussen av hungriga blodtörstande monster som ville mysa med oss. Tack Chauförrn (Bosse lr vad en chaufför nu heter) för att du lämnade dörren öppen. Dagens ros till dig.

Sen skulle jag även vilja ge en dagens ros till den kvinna (kärring) som satt framför mig som lutade ner sin stol så mina ben klämdes ihop som vilken pantburk som helst. Tack som fan!

Efter alla mina resor med buss så rankar jag denna resa som nummer två (bakifrån då alltså), inget slår den gången då en snubbe hade med sig ostbågar och öl (rekommenderas inte att ätas ihop) och spydde rakt ner i gången bredvid mig. Den stanken/sörjan var inte att leka med.  Öl är dessutom olagligt att ha med sig på buss, tycker ostbågar borde förbjudas de med efter den turen. Har knappt ätit en ostbåge sen dess.

Drömmar om kärlek



Varför kan inte jag hitta en sån som Edward?

This weeks update


Hamptjärn

Ännu en vecka har passerat, vår har blivit till sommar (nåja). Jobbat har man gjort likt förbannat..man verkar inte få ha semester på detta företag :P I veckan fick jag i alla fall den positiva nyheten att jag kommer få vikariera året ut..yey :) Så nu kommer jag förmodligen få ha schema för första gången i mitt liv (skolans schema räknas INTE!) Känns riktigt bra. Kommer nog få ha hand om frysavdelningen som det ser ut just nu. Ett års hårt slit för detta företag har till slut gett utdelning.

Helgen spenderades under fredagskvällen (lördagsmorgonen) med två till synes Tv-spelsnördande kollegor (!) i en lägenhet full av galna katter (förstår att de är galna, det är inte lätt att bo på Särliden ska ni veta). Trevligt var det i alla fall..även om man sov läänge dagen efter. Lördagen var ju nästan förbi när man hade vaknat men en trist fotbollsmatch hann jag ändå se hos en polare (Sve-Dan reds anm). I dag söndag har jag sett finalen i Franska öppna men även där slutade det i moll. Men Söderling har gjort det helt suveränt och jag måste säga att segraren var värd detta även om det tar emot att säga det. Sen har man ju röstat för första gången i sitt snart 20-åriga liv. Guud vad man känner sig vuxen nu :P Och viktig framför allt i detta val. Vad röstar vi egentligen för..vem röstade jag på nu igen? ;) Jaja, for o hyrde 5 filmer på hemmakväll alldeles nyss så nu har man något att göra den närmaste tiden :D 

Hur har er helg varit? (inte för att jag bryr mig ;P) 

Vi höres i alla fall! (eller så gör vi inte det anonyma jävlar) 

  

RSS 2.0