Äntligen fri



I går var sista arbetsdagen innan min 3 veckor långa ledighet. Jag säger ledighet och inte semester eftersom jag inte får betalt medan jag är borta (jävla snåljåpar). De sista timmarna kändes som de längsta någonsin. Kollade på klockan stup i ett och insåg att det endast gick ca 10 minuter mellan gångerna så jag slutade kolla. Men när klockan slog om till 17.00 så släppte allt. ÄNTLIGEN! Jag kände mig som Rocky när jag sprang ut genom utgången boxandes och började stanna och hoppa med armarna i luften när jag kom uppför backen. Nu väntar en tur till Stockholm. Seglingstävling på lördag och ett besök på Allsång på Skansen är väl det som är planerat. Resten får jag klura ut sen. Det är nu sommaren börjar för min del.

Jag har ju bott i min syrras pappas lägenhet nu mitt i stan i ett par veckor (gör det fortfarande) och nu börjar jag verkligen få lust att flytta hemifrån. Att dela rum med brorsan vid 19 års ålder (snart 20) är inte okej. Vi ser väl hur det går med den saken ^^

Nä ni..kanske man ska ut och passa på att njuta av det vackra vädret. Är ni i Stockholm under de 3 kommande veckorna kan ni ju höra av er om ni vill hitta på nåt :P 

See you! 

My name is James, James Blunt

Satt och hade tråkigt nån dag och vad gör man inte då? YOUTUBE såklart! Kollade igenom klipp efter klipp och efter ett tag ploppade James Blunts video till hans magiska hit (nåja) You´re beautiful upp, trodde jag i alla fall. Men det visade sig vara en parodi på låten. Tyckte den var så bra att jag bestämde mig för att lägga in den här. Vissa har redan sett den..old news so to speak men för er andra så har ni nånting kul framför er. Tryck på play och njut av James ljuva stämma:

 


Efter jag hade sett denna video så såg jag att det hade ju gjorts tiotals olika parodier på just denna sång (tror tamejfan det var till 100 % killar som hade gjort om låten, I wonder why?) Antar att det är för att den är så bra :D Här kommer två av de jag tyckte var bäst:

 

Och den sista länkar jag till här.

Vilken tyckte ni var bäst? Eller har ni sett någon bättre parodi?



Write, or dont!

Jag har aldrig


"- Jag har aldrig haft sex med den där kvinnan"


Jag har aldrig ja, leken man leker på för/efterfesterna när hjärnan har lagt av och inte kommer på nåt bättre att göra. Leken som visar hur erfaren man egentligen är. Hur ligger jag till egentligen?

Men denna gång tänkte jag dra i gång en censurerad version. Är inte full nog för den ocensurerade ;) Tänkte lista 10 grejer jag aldrig gjort. Ni kan ju göra en lista ni med här i kommentatorsfältet eller på er egen blogg om ni vågar :P

Här kommer mina 10 i alla fall:

1.  Jag har aldrig käkat Ben & Jerrys glass.
2.  Jag har aldrig sjungit Singstar.
3.  Jag har aldrig sett Star Wars.
4. Jag har aldrig ätit sushi.
5. Jag har aldrig läst varken Dan Browns, Stieg Larssons, Liza Marklunds, Stephen Kings eller Henning Mankells böcker.
6. Jag har aldrig rökt en cigarett.
7. Jag har aldrig varit på ett bröllop.
8. Jag har aldrig rest ovanför Umeå eller nedanför Linköping.
9. Jag har aldrig surfat in på Blondinbellas, Schulmanfamiljens eller någon modemänniskas blogg.
10. Jag har aldrig sett ett helt avsnitt av varken Lost, Prison Break, Heroes, Sex and the city, House, Entourage, Sopranos mfl.

Vissa mer oväntade än andra kanske :P
 

RSS 2.0